Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (4.50 secunde)
In schimb, pentru informarea corecta a celor mai putini prostanaci decat Geoana, amintim doar cateva episoade petrecute in guvernarea Adrian Nastase, cea despre care Geoana spunea ieri ca a reformat justitia si a introdus Romania in Uniunea Europeana.
Fostul premier Adrian Nastase a declarat vineri, la Alexandria, comentand candidatura lui Mircea Geoana la functia de premier, ca liderul PSD are, in primul rand, minte de premier si este sustinut de PSD.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca va cere parlamentului sa ii „trimita dosarele in instanta“, dupa ce miercuri Comisia juridica a Camerei Deputatilor a hotarat sa faca raport negativ la cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale in doua dosare.Adrian Nastase a explicat de mai multe ori, inclusiv in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca solicitarea Parchetului General adresata parlamentului, insotita de documente, nu contine nici un act nou.Premierul Emil Boc a declarat joi ca ar face orice ca sa ajunga in fata justitiei daca ar fi in locul lui Adrian Nastase si a precizat ca, daca fostul premier si-ar demonstra nevinovatia in justitie, acest lucru ar fi atat in folosul lui, cat si al PSD.„Nu inteleg de ce se incapataneaza cu obstinatie sa nu ajunga in fata justitiei.
Deputatul PSD, Adrian Nastase, a intervenit in cadrul sedintei de plen, in care s-a discutat solicitarea procurorului general privind dosarul Zambaccian 1, pentru a mentiona ca deputatilor li s-a intins o capcana, prin reluarea unui vot pe baza unei decizii a CCR ce nu se aplica retroactiv.
Vasile Dancu considera ca Adrian Nastase are dreptate cand spune ca PSD este mai prost organizat decat PD-L si ca nu va iesi repede din opozitie, considerand ca partidul are nevoie de o dezbatere interna serioasa si de o reformare pentru a iesi din "fundatura" si "groapa istoriei" in care se afla.
Octavian Andronic publica pe Ziarul personal.ro un articol intitulat "Nastase: ... Adrian Nastase a adunat, cu scrupulozitatea ce-l caracterizeaza, tot ceea ce a fost legat de activitatea si actiunile sale in calitatea pe care a avut-o, de prim ministru de Externe "constitutional", din guvernele Roman II si Stolojan.
A fost coleg de partid cu Ion Iliescu si cu Adrian Nastase. ... "Toti trei sunt printr-o coincidenta - Nastase, Geoana, Diaconescu - oameni pe care eu i-am promovat. Adrian Nastase a fost ministru de Externe in guvernul pe care l-am condus.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi, la Braila, ca PSD are nevoie, in momentul de fata, de un antrenor, nu de "fundasi care sa dea la picioare".
Victor Ponta candideaza la functia de presedinte al PSD Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca a decis sa candideze la functia de presedinte al partidului, precizand ca este nevoie de o alternativa in conditiile in care Adrian Nastase s-a retras din cursa.
ImpactNews informeaza ca "Iliescu si Nastase vor conducere colectiva la PSD". ... El va cere printre altele si instalarea une conduceri colective in fruntea partidului, o tema de altfel foarte draga si presedintelui Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
Inainte de Craciun, aflat intr-o vizita la PSD Bacau, Ponta a facut o declaratie care le-a cazut foarte greu lui Ion Ilescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie, primii doi fiind pana mai ieri-alaltaieri, sustinatori de baza ai actualului presedinte pesedist.
"Nastase se gandeste la suspendarea lui Basescu daca PSD si ACD castiga alegerile".
Adrian Nastase despre actiunea din vami: ... Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, este de parere ca in spatele actiunilor in care sunt implicate vamile se desfasoara "o confruntare acerba pentru controlul PDL".
Nastase a gasit solutia pentru evitarea riscurilor in plen:
Georgian Pop vorbeste, in telegramele Wikileaks, despre Geoana, Nastase, Basescu, Ponta, Udrea. ... Potrivit Hotnews, telegrama continua cu relatarea declaratiilor lui Georgian Pop pe problemele din justitie ale fostului premier Adrian Nastase:
Nastase: Trebuie sa cada capetele lui Basescu si Boc Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca este ca "trebuie sa cada capete:
Nastase: Conventia PDL consemneaza distrugerea totala a unui partid Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, spune pe blog ca reuniunea PDL a consemnat "distrugerea totala a unui partid si transformarea sa intr-o gasca institutionalizata" si ca "meciul a fost aranjat de la inceput, in cele mai mici detalii".
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Nastase ii da lectii de Constitutie lui Antonescu Liberalul Crin Antonescu a sustinut ca la anticipate se poate ajunge prin demisia tuturor parlamentarilor opozitiei. "Gresit!", i-a transmis liderul PSD Adrian Nastase. ... Dar Adrian Nastase are o alta parere.
Presedintele de onoare al PSD a transat verdictul din cazul Nastase, a vorbit despre presiunile care se fac in PDL pentru demisia premierului, iar pe Traian Basescu l-a caracterizat scurt: ... - ieri) "Condamnarea lui Adrian Nastase, un posibil avertisment pentru clasa politica".
google-analytics.com